Tilaus

Tilauksen voit tehdä kätevästi vaikka tällä lomakkeella (24h) tai soittamalla 0400/0500 –736061 (ark.08.00-20.00)
Voit tilata pelin myös alla olevalla tilauskupongilla joko perinteisesti postiennakolla tai maksamalla verkkopankissa ennakkoon.

Maksu 45.00€/tilattu peli + 5.00€/tilaus tilille: FI02 8000 1001 9603 85.
Maksun saaja: Gee-Tee-Vee Oy

HUOM. Mainitse tilauksessa maksajan nimi erikseen jos se on muu kuin tilaaja!

Verkkopankilla maksetut pelit lähetetään kun maksu näkyy. Muista kuin Danske-bankista maksettaessa viive n.2 pankkipäivää. Pelit toimitetaan heti varastosta. Jos pelit ovat loppuneet, tai lähetys viivästyy ilmoitamme asiasta ennakkoon myös tässä.

Muista valita maksutapa, jos tilaat lomakkeella!

HUOM. KÄYTÄ VAIN ENSIMMÄISTÄ POSTIENNAKKO VAIHTOEHTOA 10.12 – 19.12 TAATAKSESI LÄHETYKSEN EHTIMISEN JOULUKSI.

Tilaaminen:

Helppoa kuin heinän teko. Soita tai lähetä sähköposti, maksa suoraan verkkopankista ja se oli siinä. Mikä parasta, et maksa muita sivukuluja. Ei mitään rekisteröintejä, salasanoja, ruksi sinne-ruksi tänne juttuja eikä hupsis, mihin se nyt katos tai täydennä puutteelliset tiedot kohtia.

Toimitusehdot:

Toimitamme tilaamasi tuotteet postin kuljetettavaksi viimeistään heti maksusuorituksesi tultua perille seuraavana arkipäivänä. Huomaa. että muusta kuin Danske pankista maksaessasi suorituksesi näkyy vasta parin pankkipäivän kuluttua. Mikäli peli on loppu omasta varastostamme, ilmoitamme sinulle siitä mitä pikimmin puhelimitse tai sähköpostitse ja kerromme mistä niitä on saatavilla. Kokonsa takia peli toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi tai valitsemaasi SmartPOST automaattiin.

Toimituskulut suoraan valmistajalta tilattuna ja ennakkoon maksettuna postitoimipaikkaan toimitettuna ovat 5,00 euroa ja SmartPOST automaattiin 3,00 euroa.

Postiennakko lähetyskulut 8.00€. Kotiinkuljetuspalvelu laskutetaan kulloinkin voimassa olevan postitaksan mukaisesti. Jos tilatut tuotteet toimitetaan eri osoitteeseen kuin laskutusosoitteeseen, peritään ylimääräinen postituslisä 3,50 euroa. Muista osoitteista tilattuna hintaan lisätään kyseisen kaupan omat toimituskulut.

Edellä mainitut toimitusehdot koskevat ainoastaan Suomeen toimitettavia tilauksia. EU-alueen tilaukset postin taksojen mukaisesti. EU:n ulkopuolelle lähetämme vain etukäteen maksamalla.

Reklamaatiot:

Mikäli tuote on vahingoittunut toimitusajankohtana, tulee tästä viipymättä ilmoittaa sähköpostitse, mieluiten vahingon kuvan kera. Jotta voimme reklamoida vahingosta kuljetuspalvelulle, tulee meidän pystyä ilmoittamaan kuljetuksessa tapahtuneesta vahingosta 1-2 päivän sisällä. Ilmoitathan meille mahdollisesta vahingosta tämän ajan sisällä. Tämä koskee niin näkyviä kuin piileviä kuljetusvahinkoja, joten on tärkeää, että avaat lähetyksen ja tarkistat tuotteen kunnon mahdollisimman pian vastaanottamisen jälkeen.

Palautusehdot:

Avaamattoman (ehjä muovipäällys) pelin voi palauttaa syytä ilmoittamatta maksamalla itse postituskulut ja liittämällä tiliyhteystiedot palautuksen mukaan. Peli tulee pakata huolellisesti, eikä sen pintaan saa liimata teippejä tmv. Avattua pelipakettia emme lunasta takaisin koska siihen on riittävästi mahdollista tutustua verkkosivujemme välityksellä. Postiennakolla tilattu tuote on sitova tilaus jos jätät sen lunastamatta. Veloitamme siinä tapauksessa uuden lain mukaisesti meille aiheutuneet postituskulut. Avattuasi pelipakkauksen ja havaittuasi siinä mahdollisesti jonkin puutteen, ota yhteyttä meihin, niin paikkaamme tilanteen mahdollisimman nopeasti. Jos olet maksanut tilauksesi ennakkoon ja haluat purkaa kaupan myöhästyneen toimituksen tai muuttuneen tilanteen vuoksi, palautamme rahanne viikon kuluessa.Tilauslomake -en”]

Complaints:

If the product is damaged in delivery time, this will immediately be notified by email, preferably with a photo of injury. So that we can complain about the damage the transport service, we must be able to inform the transport of the damage within 1-2 days. Please notify us of any damage within this period. This applies to both visible than hidden transport damage, so it is important that you open the transmission and check the condition of the product as soon as possible after receipt.

Return Policy:

Unopened (intact the plastic cap), the game can be returned without giving any reason by paying yourself shipping and pasting the financial return of the contact. The game will be packed carefully and its surface may be glued tapes processor or similar. Once opened, the game package, we will not redeem it back because there is enough accessible through our website. Cash on delivery the ordered product is binding order if you leave it unclaimed. We charge in the case under the new law we have incurred shipping. After opening the game box and found to be the lack of any, please contact us, and our place in the situation as quickly as possible. If you have paid for your order in advance and you want to cancel the transaction delayed delivery or changed because of the situation, we will refund your money within a week.